Meet Alex

Alex este un suflet îndrăzneț și curios. Întotdeauna cu dorința de a se autodepăși și de a aduce lucruri noi în fiecare sesiune foto pe care o are, Alex este un tip creativ, mereu pus pe fapte mari. Vei regăsi în fotografiile sale momente reale, sentimente, trăiri, experiențe. (”Imi place să cred că nu fotografiez oameni sau obiecte, ci stări, emoții, conjucturi.”).
Aventura lui Alex în fotografie a început în urmă cu 10 ani când a lucrat că și fotojurnalist la Gazeta Sporturilor. După 4 ani s-a reprofilat pe fotografia de eveniment. A călătorit în peste 81 de țări și a fost prezent la peste 300 de nunți. Poate lucrul cel mai important pe care îl vei remarca la Alex este atitudinea relaxată și jucăușă care îl ajută să relationeze cu persoanele aflate în fața aparatului de fotografiat.
E musai să amintim că Alex a fost fotograful anului în România de două ori și a câștigat numeroase premii internaționale, premii care se reflectă acum în calitatea muncii sale.
“Pasiunea mea este să cunosc oameni, să le cunosc poveștile și în felul acesta să surprind cele mai ascunse trăiri.”
Fie că este vorba de o nuntă, de o călătorie sau pur și simplu o ședință foto în studio, Alex este mereu pregătit să realizeze cadre unice, Alex e #deneoprit!

Meet the Team


Și pentru că orice lucru frumos se realizează în echipă, Alex are alături 2 videografi și 1 fotograf cu care împărtășește aceeași viziune: fotografii "colorate", cadre intime și emoții care sunt surprinse în cel mai mic detaliu.

Adi

Iona

Photography

Videography